Jdi na obsah Jdi na menu
 


Soutěž Pustiměř. Vítězství našich mladších žáků

soutez-pustimer-11.6--8-.jpgNa soutěži v Pustiměři naše družstvo mladších žáků dosáhlo fantastického výsledku. V konkurenci dalších 17 družstev dokázalo v požárním útoku zvítězit. Svůj výborný výkon ještě potvrdili ve štafetě dvojic 3.místem.

 

Další kolo Vyškovského Soptika proběhlo v sobotu 11.6.2011 v Pustiměři. Družstva se utkala v požárním útoku a štafetě požárních dvojic. Naše SDH přihlásilo do soutěže opět dvě družstva, mladší žáci : Doláková, Horáčková, Šutera, Palečková, Šuterová, Robešová ,Poulíková a starší žáci : Pospíšilová, Vojtíšková, Kachlířová, Drápalová, Šmídová doplnění z ml. žáků o Horáčkovou a Šuteru.

Naši účast v soutěži zahájili st. žáci požárním útokem, který se však nezdařil a po problémech s připojením savice ke stroji obsadili 10.místo. V následující soutěži dvojic se starší družstvo nevešlo mezi pět nejlepších, kteří byli odměněni při vyhlášení výsledků. Mladší žáci ve dvojicích po velmi dobrém výkonu zopakovali 3.místo z Milešovic.

K požárnímu útoku ml. žáci nastupovali jako třináctí, dosáhli výborného času 20,91 a ujali se vedení v soutěži. Následujícím pěti družstvům se náš čas nepodařilo překonat a ml. žáci mohli slavit 1.místo před domácí  Pustiměří a Topolany.

Kromě poháru dostalo naše vítězné družstvo i dort na kterém si všichni naši členové pochutnali po návratu do Hostěrádek.

V neděli 19.6.2011 se naše družstva zúčastní poslední soutěže tohoto školního roku v nedalekých Křenovicích.

Mladší žáci - 1.místo požární útok

 Strarší žáci - požární útok

Mladší žáci - štafeta dvojic- 3.místo